Pratonton Musim NFL: Pemain Pertahanan Terbaik Odds
togel

Pratonton Musim NFL: Pemain Pertahanan Terbaik Odds

Kegemaran untuk memenangi Pemain Pertahanan Terbaik Liga Bola Sepak Kebangsaan ialah ahli juara Super Bowl Los Angeles Rams.

Aaron Donald dan rakan sepasukan Los Angeles Rams
Tindakan pertahanan Rams, Aaron Donald (99) meraikan bersama Jalen Ramsey (5) dan rakan sepasukan di padang. Tahun ini, Donald sekali lagi menjadi pilihan untuk memenangi Pemain Pertahanan Terbaik. (Imej: Getty Images)
Pada +650, pemenang anugerah tiga kali Aaron Donald mengetuai senarai elit Keluaran HK pemain pertahanan yang cemerlang. Donald membawa pulang anugerah itu pada 2017, 2018 dan 2020, hanya kalah tahun lalu kepada TJ Watt dari Pittsburgh Steelers.

Sejak menyertai liga pada 2014, Donald hanya mencatatkan dua kali kurang daripada 10 guni dalam semusim. Dalam dua musim itu, dia masing-masing mempunyai sembilan dan lapan.

Dia berdepan dua pasukan pada hampir setiap perlawanan, tetapi masih berjaya berada berdekatan dengan pendahulu liga dalam karung setiap musim.

Myles Garrett (+650)
Terikat di bahagian atas senarai sebagai kegemaran bersama untuk Pemain Pertahanan Terbaik ialah penghujung pertahanan Myles Garrett dari Cleveland Browns.

Seperti Donald, Garrett ialah geng satu orang di atas padang. Dengan empat musim berturut-turut karung dua angka dan kerjaya tertinggi sebanyak 16 musim lalu, Garrett tertumpu untuk melompat melepasi Donald sebagai pemain pertahanan paling hebat dalam permainan.

TJ Watt (+700)
Pemain belakang Pittsburgh Steelers TJ Watt telah menambah baik jumlah karungnya setiap tahun dia bermain di NFL, daripada tujuh kepada 13 kepada 14.5 kepada 15 sebelum mengikat rekod NFL dengan 22.5 guni musim lalu Keluaran SGP (walaupun dalam dua perlawanan tambahan). Dia melakukan ini semasa terlepas dua perlawanan dan sebahagian daripada tiga yang lain.

Micah Parsons (+900)
Fenomena pelapis barisan Dallas Cowboys tahun kedua, Micah Parsons, bermain dalam semua kecuali satu perlawanan musim lalu, merekodkan 13 guni dengan tiga rabaan paksa. Dia baru memasuki musim kedua dan semua tanda menunjukkan dia menjadi pemain pertahanan elit pada tahun dua.

Nick Bosa (+1200), Joey Bosa (+2500)
Nick Bosa dari San Francisco 49ers dan abangnya, Joey dari Los Angeles Chargers, adalah pilihan keempat dan kelima untuk membawa pulang anugerah Pemain Pertahanan Terbaik.

Memasuki musim keempatnya, Nick mengikat TJ Watt musim lalu untuk mendahului liga dengan 21.5 terjahan untuk kekalahan berbaki dengan 15.5 guninya.

Abangnya Joey memasuki tahun ketujuhnya dalam liga, di mana dia muncul daripada penampilan Pro Bowl keempatnya selepas musim yang menyaksikan Result HK dia mencatatkan tujuh kepalsuan paksa yang tinggi dalam kerjayanya.

Orang Terkemuka Lain
Beberapa orang lain yang perlu dipertimbangkan untuk anugerah Pemain Terbaik Tahunan ialah trifecta pemain Khalil Mack dari Los Angeles Chargers, Rashan Gary dari Green Bay Packers dan Maxx Crosby dari Las Vegas Raiders, yang kesemuanya menduduki +2800.

Satu lagi kuartet lelaki yang perlu diperhatikan di +3300 ialah Chase Young dari Washington Commanders, Danielle Hunter dari Minnesota Vikings, Darius Leonard dari Indianapolis Colts dan Von Miller dari Buffalo Bills.