Pasangan UK Memenangi 4J dan Membeli Volvo V60 Wagon
togel

Pasangan UK Memenangi $224J dan Membeli Volvo V60 Wagon

Sepasang suami isteri di UK telah “menangis”, menikmati kekayaan baru mereka selepas mendapat bayaran besar daripada cabutan loteri EuroMillions Mei lalu. Pasangan itu akhirnya memenangi £184 juta ($224 juta) dan akan berpeluang result sgp menikmatinya dengan menikmati beberapa keseronokan yang telah lama dinafikan.

Hati Mahu Apa Yang Hati Mahu
Joe dan Jess Thwaite sudah pun menggunakan nasib baik mereka, dan mereka telah membeli Volvo terpakai, gerabak V60. Bercakap kepada akhbar tabloid, The Sun, seorang jiran berkata bahawa walaupun pasangan itu memenangi loteri, mereka juga seorang yang sangat sederhana dan pekerja keras.

Jiran itu pasti bahawa keputusan pasangan itu untuk tidak membelanjakan harta mereka untuk kereta sport dan alkohol adalah tanda kejujuran moral dan bukti hk pools watak mereka. Tetapi diakui, Joe berkata bahawa dia tidak begitu sedar apa yang perlu dilakukan dengan jumlah wang itu. Dia memerlukan “masa untuk bermimpi.”

EuroMillions mungkin tidak mempunyai cincin yang sama seperti, katakan, Power Ball, tetapi permainan loteri adalah peluang yang hebat untuk mereka yang ingin menang besar. Kemenangan dihadkan pada €230 juta, kira-kira $243 juta, tetapi ia juga bebas cukai. Maksudnya ialah sebaik sahaja anda menuntut jumlah itu, anda boleh menggunakannya tanpa perlu risau tentang orang cukai yang mengetuk pintu anda pada suatu hari yang tidak menyenangkan.

Kemenangan Loteri Terhad, Tetapi Hadiah Lebih Baik
Kebanyakan bidang kuasa yang mengambil bahagian dalam EuroMillions, termasuk Belgium, Perancis, Ireland, Portugal, Sepanyol, Switzerland dan UK, cenderung untuk membayar hadiah secara sekali gus, walaupun sesetengah mungkin menuntut ansuran tahunan.

Kekayaan itu akan membolehkan pasangan itu menjadi lebih gila daripada hanya data macau gerabak V60, walaupun, kerana mereka kini ingin menukar rumah, lapor The Sun. Membeli hartanah baharu sememangnya merupakan cara yang baik untuk membelanjakan wang mereka. Namun berjimat cermat masih menjadi modus operandi pasangan tersebut.

Ditanya berapa harga silingnya untuk sebuah rumah, Joe berkata pada asalnya, dia menetapkan harga kepada £7 juta, tetapi kemudian dia berfikir dan mengakui bahawa ia adalah tinggi untuk sesuatu yang tidak penting seperti sebuah rumah.