Macau Jan VIP muter mudhun junkets 25pct marang Analysts
togel

Macau Jan VIP muter mudhun junkets 25pct marang Analysts

Pandhuan saka sawetara operator junket Macau nuduhake volume gambling VIP ing Januari kanggo pasar sing mudhun 25 persen taun-on-taun, miturut cathetan lagutogel Selasa saka Credit Suisse AG.

Kanggo pasar Macau sakabèhé, Januari casino revenue game reged (GGR) – ukuran beda saka kinerja industri – ndhaptar penurunan saben wulan taun-ing-taun pisanan wiwit 2016.

“Saran saka junkets ndhuwur Macau iku volume wis choppy,”Sa memo saka Analysts Kenneth Fong lan Lok Kan Chan, ing nganyari ing kinerja game Macau panutup tanggalan lan taun anyar lunar.

“Volume VIP Januari ngalami penurunan 25 persen saben taun, nanging GGR entuk manfaat saka untung VIP sing kira-kira 3,4 persen,” tambah analis Credit Suisse, nuduhake keuntungan ekonomi kanggo omah kasebut.

Memo ora sebutno apa junkets dianggep pungkasan – saka 1. Januari – udud tableside ing wilayah VIP minangka faktor ing kinerja sing sasi Macau babagan roller dhuwur. Udud tableside isih dileksanakake ing sawetara pasar casino Asia liyane, kalebu Singapura.

Babagan kinerja segmental kanggo Januari kasebut ing cathetan Credit Suisse, pemerintah Macau ora ngetokake data umum ing volume rolling chip kutha, nanging ing GGR. Panguwasa kutha nglaporake babagan kinerja segmen VIP http://178.128.120.105 lawan kategori game pasar massal, nanging mung saben wulan lan biasane sawetara minggu sawise akhir kuartal sing cocog.

Credit Suisse nambahake sing GGR Taun Anyar Cina – nyakup periode liburan sing biasane ndeleng mumbul ing volume gambling – wis “rada kuciwa” pengamat.

Ngrujuk maneh babagan pandhuan saka “junkets ndhuwur” institusi kasebut ujar: “Volume kanggo dina puncak (saka dina katelu Taun Anyar Cina, utawa 7 Februari) kira-kira padha karo sing dideleng sajrone Minggu Emas Oktober taun kepungkur.”

Sing terakhir iki referensi kanggo periode liburan Cina liyane gadhah kuat Macau gambling dikarepake.

Credit Suisse luwih nyathet babagan Taun Anyar Imlek ing wektu iki, sing resmi wiwit tanggal 4 Februari nganti 10 Februari kaya sing diitung saka kalender lunar: “Ing basis kaya-kanggo-kaya (nggunakake count tanggalan Cina), [investor junket] Suncity Group weruh volume rolling mudhun marginal, 5 persen taun-on-taun.

belanja VIP ok

Analysts bank nambahake yen daya mbuwang sakabèhé saka VIP wis “ora katon akeh owah-owahan supaya adoh, senadyan volatility” ing VIP gambling volume.

“Cedhak jangka, kita yakin sektor kasebut bakal nanggung beban perang Lagu Togel antarane makro China sing luwih ringkih lan dhasar dhasar sing kuwat (sistem junket sing sehat, infrastruktur sing luwih apik lan analitik pemain sing ditingkatake nyopir segmen massa),” tulis Kredit. Tim Suisse.

“Nalika perbandingan taun-taun sing angel lan volatilitas VIP bisa nyuda sektor, massa padhet lan duweni potensi stabil VIP (ing mburi istirahat likuiditas China) kudu nyopir kinerja GGR sing luwih apik ing kuartal kaping pindho,” ujare.

Kanggo sasi Februari, Credit Suisse ramalan sing Macau casino GGR bakal MOP24,4 milyar (US $ 3,02 mayuta-yuta), utawa bab padha karo taun ago. Miturut perhitungan kasebut – nalika nggabungake wulan kepungkur lan asil wulan iki – tanggalan taun 2019 GGR bakal udakara 2 persen nganti 3 persen luwih murah tinimbang periode sing padha taun kepungkur, ujare lembaga kasebut.

Bank uga menehi sawetara komentar ing 27 persen spike ing rawuh manca kanggo Taun Anyar Cina dibandhingake periode perayaan pungkasan taun, lan apa – yen ana – iku temenan kanggo industri casino kutha.

“Pengunjung sing liwat Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau nyumbang 16 persen saka total kunjungan, iki mung nyumbang 20 persen pertumbuhan saben taun. Ing antawisipun pengunjung, kita pitados bilih kathah tiyang ingkang saged dados pengunjung ingkang sepisanan utawi non-gambler, amarga infrastruktur anyar wis nambah aksesibilitas, “ujare Credit Suisse.

Jembatan, sing dibukak ing Oktober, nyambungake Macau karo Hong Kong, ing sisih liya muara Kali Pearl.

Cathetan ngandika bab bridge-kedhaftar ngunjungi Macau: “Sanajan ora ngasilaken revenue game langsung, iki kudu mbukak dalan kanggo wutah maneh-term minangka casinos mboko sithik Ngonversi menyang pemain terkenal. Saka diskusi karo peserta industri, kita ngira manawa massa mundhak kira-kira 10 persen saben taun.

Ing pertengahan Januari, broker Sanford C. Bernstein Ltd prakiraan yen revenue VIP bisa nyusut 2 persen taun iki. Klompok perbankan Nomura ujar ing awal Januari ngarepake ” kompresi VIP 7,5 persen ing separo pisanan 2019,” lan “angka siji sing sithik” tuwuh ing separo kapindho.