Macau Jan VIP muter mudhun junkets 25pct marang Analysts
togel

Macau Jan VIP muter mudhun junkets 25pct marang Analysts

Pandhuan saka sawetara operator junket Macau nuduhake volume gambling VIP ing Januari kanggo pasar sing mudhun 25 persen taun-on-taun, miturut cathetan lagutogel Selasa saka Credit Suisse AG. Kanggo pasar Macau sakabèhé, Januari casino revenue game reged (GGR) – ukuran beda saka kinerja industri – ndhaptar penurunan saben wulan taun-ing-taun pisanan wiwit 2016. “Saran saka junkets […]

togel

Kasino op Galaxy menehi kenaikan gaji 2019 kanggo staf sing layak

Macau casino operator Galaxy Entertainment Group Ltd announced ana Unitogel munggah pituwas kanggo anggota Staff sawijining layak, karo efek saka 1. april mundhak gaji saben wulan bakal sawetara antarane 2,5 persen lan 7,5 persen, gumantung ing saben individu pituwas saiki, tenan ngandika. Tingkat inflasi Macau kanggo 2018 – adhedhasar indeks rega gabungan sing Data SDY […]

togel

Staf Melco ops kanggo mbalekake dina istirahat tiba ing preian umum

Operator casino Macau Melco Resorts and Entertainment Ltd ngumumake Rebo yen kabeh “karyawan operasional non-manajemen” sing duwe dina istirahat sing Result SDY dijadwalake pas karo preian statutori bakal diwenehake “dina istirahat tambahan”. Kabijakan kasebut bakal efektif wiwit “1 Juli 2019”, ujare perusahaan kasebut ing siaran pers. Stephen Lao Ka Weng, presiden klompok pegawe game lokal […]

togel

Cotai ngedongkrak MGM China rev, mata tenan pangsa pasar

operator casino Macau MGM China Holdings Ltd kacarita revenue kuartal papat HKD5,38 milyar (US $ 685,1 mayuta-yuta), munggah 33,2 persen saka periode Result SDY taun sadurunge, tenan ngandika ing statement kanggo Bursa Saham Hong Kong. Asil sing dirilis ing dina Kamis diajukake miturut standar pelaporan keuangan internasional (IFRS), sistem sing digunakake dening MGM China minangka […]

togel

Gedhe game mlebu ing dhaptar Forbes HK paling sugih

Enem billionaires karo kapentingan game ing Macau maneh fitur pinunjul ing Hong Kong taun kang 50 Wong paling sugih – sanajan rangking wis slid, kajaba Pengeluaran SGP siji. Ing dhaftar nyawiji dening majalah Forbes, mung Henry Kar Shun Cheng – ketua Chow Tai Fook Jewellery Group lan New World Development, lan sing lenggah ing Papan […]

togel

Macau Fisherman kang Wharf kanggo kurban liyane non-game: exec

Operator saka waterfront casino Komplek resort Macau Fisherman kang Wharf looking kanggo introduce liyane unsur non-game ing taun, ing bid kanggo narik Result HK kawigaten pengunjung luang. Mangkono ujare Melinda Chan Mei Yi (gambar), presiden Macau Fisherman’s Wharf International Investment Ltd, operator kompleks kasebut. Properti kasebut, dumunung ing cedhak Terminal Feri Pelabuhan Outer ing semenanjung […]

togel

Amax Int sadean kapentingan ing casino Mitologi Yunani

Perusahaan layanan game sing kadhaptar ing Hong Kong, Amax International Holdings Ltd, wis mbuwang kapentingan ing entitas sing digunakake kanggo Keluaran SGP mbukak casino Mitologi Yunani ing Macau. Casino wis ditutup kanggo sawetara taun, kejiret ing perjuangan daya antarane loro mantan partners domestik lan bisnis. Hotel ngendi casino dumunung – Beijing Imperial Palace Hotel – […]

togel

Tweak aturan hotel budget bisa mbantu pariwisata Macau: reps

A inisiatif pemerintah Macau konon kanggo ngendhokke kondisi dibutuhake kanggo mbukak hotel lintang loro ing kutha, lan kanggo kasurung panyiapan saka wangun liya saka “akomodasi budget” bisa bantuan lestari lan daya saing regional saka sektor pariwisata Macau, ngandika wakil saka sawetara badan perdagangan sektor travel lokal ing komentar kanggo GGRAsia. A sawetara Analysts investasi panutup […]

togel

Pembukaan lintasan baharu Hengqin-Macau ditangguhkan: kerajaan

Setiausaha Pentadbiran dan Keadilan Macau André Cheong Weng Chon (gambar dalam foto fail) mengesahkan pada hari Jumaat bahawa pembukaan pusat pemeriksaan sempadan yang baru dibina antara pulau Hengqin dan Uni Togel Macau, yang dikenali sebagai Pelabuhan Hengqin, telah ditangguhkan. Kelewatan itu dikaitkan dengan usaha untuk membendung penyebaran penyakit Covid-19 secara tempatan yang dikaitkan dengan novel […]

togel

Jumlah pelawat Macau Mac turun 17 peratus kepada 2.85 juta: kerajaan

Ketibaan pelawat Macau untuk bulan Januari turun sebanyak 16.8 peratus tahun ke tahun kepada hanya melebihi 2.85 juta, menurut data yang dikeluarkan pada hari Jumaat oleh Perkhidmatan Perangkaan dan Banci bandar itu. Bulan itu termasuk tempoh cuti Tahun Baru Cina selama seminggu. Perkhidmatan statistik itu mengaitkan penurunan jumlah ketibaan pelawat pada bulan Januari dengan “kesan […]