ACMA Expand Dhaftar Illegal Gambling situs web
togel

ACMA Expand Dhaftar Illegal Gambling situs web

Badan ukum pamaréntah Australia sing tanggung jawab kanggo angger-angger penyiaran, radiokomunikasi lan telekomunikasi, Komunikasi lan Media Authority Australia (ACMA), ditambahi dhaftar situs gambling ilegal. Ana, ACMA takon Pengeluaran HK panyedhiya layanan internet (ISP) ing Australia kanggo mblokir akses menyang liyane ilegal gambling situs web.

ACMA takon ISP kanggo pamblokiran 9 situs web gambling ilegal
Panyuwunan rawuh sawise Authority ditemokke sangang gambling situs web sing makaryakke ing nglanggar peraturan gambling saiki, Interactive Gambling undhang 2001. A dhaftar dirilis dening ACMA marang sing situs web paling anyar sing samesthine bakal diblokir kalebu: 21Bit Casino , Winning Days . Lucky Elf Casino , Oshi Casino , Ayo Lucky, NeoSpin, Ripper Casino , BC.Game lan Boho Casino .

ACMA njaluk supaya panyedhiya layanan internet Australia mblokir situs web Demo Pragmatic gambling lepas pantai sing luwih ilegal, sawise diselidiki nemokake 9 layanan sing nglanggar Interactive Gambling Act 2001 .

Panguwasa Komunikasi lan Media Australia
Panguwasa ngelingake para pelanggan manawa sawetara operator judi katon sah nanging bisa uga operasi tanpa lisensi. Iki, miturut ACMA, nggawe risiko kanggo para pelanggan. Regulator diterangno iku nyawiji dhaftar partners dilisensi kang konsumen bisa mriksa lan mesthekake lagi melu aktivitas gambling online liwat operator dilisensi. ACMA dielingake sing operator gambling ilegal ora netepi peraturan diadegaké lan pelanggan nggunakake operator kuwi madhep risiko kelangan dhuwit.

” ACMA ngelingake konsumen yen sanajan layanan katon sah, mesthine ora duwe proteksi pelanggan sing penting. Iki tegese Australia sing nggunakake layanan gambling ilegal resiko kelangan dhuwit, ”

ditambahake ACMA
Panguwasa terus ngawasi Gambling online
Watesan situs web gambling lepas pantai sing ilegal dudu praktik anyar kanggo ACMA. Mbalik ing 2017, aturan anyar dileksanakake kanggo gambling online sing ngupaya nyuda jumlah operator ilegal sing nawakake layanan kanggo wong Australia. Sawise aturan kasebut ditrapake, luwih saka 180 operator ilegal mundur saka pasar.

Kajaba iku, Otoritas terus nglarang situs web gambling ilegal kanggo nglindhungi pelanggan. Wiwit Nopember 2019, nalika ACMA nggawe panjalukan pisanan Data SDY kanggo mblokir situs web judi ilegal, 642 domain kasebut wis diblokir. Panyuwunan pamblokiran paling anyar saka ACMA teka sawise bubar nemokake loro perusahaan nglanggar aturan pariwara .

Ngelingi sing Australia kesuwur kanggo gadhah paling gedhe gambling losses per kapita, ACMA efforts temtu nggawa impact positif. Iku ora mung online gambling seneng popularitas pinunjul ing Australia. Negara wis nomer pinunjul saka slot machine, meh kaping lima minangka akeh minangka slot kasedhiya ing AS.